Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID. Software 2.4 Update

ID. Software 2.4 Update

 

За Вашия ID. вече са налични - нова 12-волтова акумулаторна батерия и софтуерна актуализация версия 2.4.

ID. Software 2.4 Update

Новата софтуерна верси 2.4 при ID. ще получите заедно с нова 12 V акумулаторна батерия. Настоящата сервизна акция вероятно ще отнеме един работен ден и е безплатна за Вас. С изпълнение на актуализацията ще се възползвате от намалената консумация на енергия до оптимизирано термично управление.

3.

В какво се състои версия 2.4 на ID. софтуерната актуализация?

Нова 12 V акумулаторна батерия

По-добра акумулаторна батерия за Вашия ID.

 

Вашият ID. ще бъде оборудван с нова, технологично подобрена 12-волтова акумулаторна батерия. Благодарение на по-ниското вътрешно съпротивление и подобрените характеристики на електролита тази батерия е още по-здрава и с по-дълъг експлоатационен период.

 

Оптимизиран термо мениджмънт

Софтуерната ID. актуализация 2.4 допринася за оптимизиране на термичното управление, което може да намали вторичната консумация на енергия при ниски външни температури и в резултат на това да увеличи пробега на Вашия ID. автомобил.

Подобрение в работата на предната и задната камера

ID. Software 2.4 подобрява работата на системата от камери за наблюдение на периметъра около автомобила "Area View" в ситуации с множество сложни обекти (растения, трева и др.).

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип