Два двигателя. Двойно удоволствие.

Новият Arteon eHybrid използва plug-in хибридна система за задвижване с комбинация от електромотор и бензинов TSI двигател. Потегляте в безшумен eлектрически режим без локални емисии, при който работи само електродвигателят. Хибридният режим можете да активирате чрез избор на съответния профил на шофиране и да съчетаете мощността на 1,4-литровия четирицилиндров двигател с вътрешно горене и електродвигателя с 85 кВт (115 к.с.) до постигане на системния максимум от 160 кВт (218 к.с.). Оставете своя нов Arteon да се погрижи за оптималната координация на двата двигателя, да пътува максимално ефективно на по-дълги разстояния или да използва максималната системна мощност, за да ускори от 0 до 100 км/ч само за 7,8 секунди.

Особено впечатляващ акцент е взаимодействието между активния режим на навигацията и управлението на задвижването в хибриден режим - достатъчно е да въведете крайната цел на пътуването в навигацията и да стартирате насочването по маршрута с включен хибриден режим. По този начин взаимодействието между двигателя с вътрешно горене и електромотора ще се оптимизира непрекъснато по целия маршрут, което на свой ред води до максимално ефективно използване на двата типа задвижване за постигане на минимален разход на енергия и и максимално удължаване на пробега с изцяло електрическа тяга.

Автономен пробег
Шофирайте ефективно

Със своя автономен пробег до 55 километра на изцяло електрическа тяга (измерен по новия метод WLTP), Вашият нов Arteon eHybrid доказва, че благодарение на plug-in хибридната технология ефективната мобилност вече не е просто бъдеща мечта, а реалност -  без локални емисии и почти безшумна в електрически режим на движение.

Оборудване
Прекрасно бъдеще

Рlug-in хибридната система за задвижване eHybrid се предлага при нивата на оборудване Elegance и R-Line. Това означава, че многобройните предимства по отношение на комфорта и дизайна като иновативните 3D LED задни светлини с динамични мигачи, цифровите контролни прибори Digital Cockpit Pro и навигационната система "Discover Media" със стрийминг и интернет функции* са част от стандартното оборудване.

Наред с това, нивата на оборудване Elegance и R-Line ви предлагат разширен избор от допълнителни възможности:

  • По-богати, отчасти уникален избор на външно лаково покритие

  • По-голям избор на джанти

  • Различни интериорни опции, които включват различни цветове и материали

  • Спортни седалки

*Използването на стрийминг услугите изисква наличие на личен план за пренос на данни (пакети данни чрез eSIM или WLAN тетъринг) и предполага наличие на акаунт в съответната стрийминг услуга.

Управление на зарядния процес
Не е нужно пълното зареждане да продължава дълго

Зареждането на Вашия нов Arteon eHybrid е много лесно - трябва просто да включите зарядния кабел в контакта у дома или в допълнително предлагания стенен заряден модул Wallbox. В последния случай литиево-йонната батерия ще се зареди напълно след около 3,5 часа. Когато сте на път, имате на разположение над 100 000 станции за зареждане в цяла Европа, където можете да извършвате безналични и безконтактни плащания.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип