Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Силен Performance с допълнение. Golf GTD Variant.

Оборудване & Дизайн

Екстериор
Вътрешно пространство
Светлини
Колела
Екстериор
Вътрешно пространство
Светлини
Колела

Спортна сдържаност.

Мощност и ефективност, без да е очевидно: Golf GTD Variant се отличава със спортна визия, ясно изразена увереност и изчистен дизайн, които не се налага да се изтъква, за да привлече погледите.

Открийте елегантна състезателна атмосфера.

Спортен: интериорът на Golf GTD Variant впечатлява с всичко: от своя кокпит, през карираните седалки, до педалите от благородна стомана с висококачествено, характерно и типично отличително за GTD оборудване.

Ще получите просветление още от пръв поглед.

Светлинният дизайн в новия Golf GTD Variant може категорично да бъде
забелязан, като при това имате избор между няколко привлекателни
възможности. Която и да изберете: светлините допринасят за добрата видимост.

Подхожда Ви само най-доброто.

Комбинацията от гуми и джанти, която изглежда перфектно върху Вашия Golf GTD Variant е просто въпрос на избор. Алуминиевите джанти подчертават спортната природа на Golf GTD Variant.

Инфотейнмънт

Управление с жестове
Радио
Навигация
Car-Net Guide & Inform
Управление с жестове
Радио
Навигация
Car-Net Guide & Inform

Бъдеще без натискане на бутон.

Управлявайте редица функции само с едно движение на ръката.

Ако искате, можете да го използвате само, за да слушате радио.

Вие определяте музиката във Вашия нов Golf GTD Variant. Имате на
разположение серийно радио "Composition Media": с подходящите високоговорители, лесна за управление техника и множество възможности за свързване.

Пристигайте до целта си винаги в добро настроение.

Две опционални навигационни системи Ви предлагат широка гама от иновативни функции и почти не оставят неизпълнени желания. Така ще се забавлявате първокласно и ще седите добре на пътя.

Бъдете в крак с времето по време на път.

Чрез Car-"Net Guide & Inform" ще откриете интересни места в околността около
Вас, близки паркоместа или следващата бензиностанция. Освен това се снабдете с актуална трафик информация с опционални предложения за обход на задръствания или с новини от интернет.

Ефективност

Двигател
Прогресивно кормилно управление
Спортно окачване
Двигател
Прогресивно кормилно управление
Спортно окачване

Спира дъха Ви и Ви дарява усмихва.

Тръпнете в очакване: истинското надмощие на Golf GTD Variant се крие под капака. Двулитровият TDI двигател с мощност 135 кВт (184 к.с.) разгръща спираща дъха тяга и осигурява неподражаем звук.

Постига по-висока динамика на управлението с по-малко въртене на волана.

Golf GTD Variant е безкомпромисен, но обича и да завива. Най-вече с
иновативното си прогресивно кормилно управление, което впечатлява както при спортен стил на шофиране, така и в ежедневието.

Изберете най-спортната връзка между автомобила и пътната настилка.

Две опционални навигационни системи Ви предлагат широка гама от иновативни функции и почти не оставят неизпълнени желания. Така ще се забавлявате първокласно и ще седите добре на пътя.

Асистиращи системи

ACC & „Front Assist“
Park Assist
Асистент за задръствания и „Emergency Assist“
Dynamic Light Assist
Сензор „Blind Spot“
ACC & „Front Assist“
Park Assist
Асистент за задръствания и „Emergency Assist“
Dynamic Light Assist
Сензор „Blind Spot“

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Пожелавали ли сте си понякога асистент, който да държи под око трафика пред Вас? С опционалната автоматична система за регулиране на дистанцията ACC и съдържащата се в пакета система за наблюдение на зоната пред автомобила Front Assist с включена функция за аварийно спиране в градски условия и технология за разпознаване на пешеходци Вие ще сте по-спокойни, когато сте на път.

Паркирането може да бъде толкова лесно.

Все още ли паркирате сами? Опционалният асистент за паркиране "Park Assist" може да Ви спести въртенето на волана и да улесни търсенето на паркомясто. Ултразвуковите сензори разпознават дали Вашият Golf GTD Variant ще се побере на празното място.

За да продължите напред, дори когато движението е почти спряло.

Опционалният асистент за задръствания Ви подкрепя в изнервящия Stop-and-go трафик, като по този начин помага да се избегнат типичните произшествия при
задръствания. Опционалният "Emergency Assist" може да разпознае когато водачът не е в състояние да продължи да шофира и да поеме частично управлението на автомобила.

И при насрещно движение Вашата пътна лента ще бъде оптимално осветена.

Не би ли било по-удобно, ако може да използвате винаги дългите светлини по време на шофиране през нощта по извънградски пътища? Опционалният "Dynamic Light Assist" прави това възможно и гарантира, че другите участници в движението не са заслепени.

Така Вашият Golf GTD помага при смяна на лентата и излизане от паркомясто.

Опционалният сензор "Blind Spot" с асистент за излизане от паркомясто Ви предупреждава по време на движение, в рамките на възможностите на системата, за автомобили в мъртвата точка. При излизане назад от паркомясто той наблюдава периметъра отзад и встрани от Вашия автомобил.

Комфорт

Active Info Display
Комфорт на седене
DYNAUDIO Excite
Кожен салон
Active Info Display
Комфорт на седене
DYNAUDIO Excite
Кожен салон

Вижте точно информацията, която искате да видите.

Aналоговите прибори останаха в историята. Ако желаете, можете да замените класическите кръгли циферблати с екран с висока резолюция. Серийният иновативен, модерен Active Info Display ще Ви даде много повече от информация за скоростта на движението и нивото на горивото в резервоара.

Облегнете се назад.

Седалките на Golf GTD Variant имат стилен дизайн, който едновременно радва окото и предлага чудесен комфорт за гърба - особено полезен при по-дълги пътувания.

За да може не само Вие, но и звуците да се чувстват перфектно.

Можете ли да си представите музиката в колата да звучи по-добре от Вашата Hi-Fi уредба? Предлаганата като опция озвучителна система "DYNAUDIO Excite"е адаптирана с пространствената акустика на автомобила и Ви осигурява звук, който не сте и очаквали - дори да сте свикнали с High-End звучене.

Превърнете купето в салон.

Създайте своя собствена комфортна зона: с високо качество и мекота при допир Ви предлага опционалният кожен салон "Vienna" с комфортни седалки за шофьора и предния пасажер една среда от висок клас.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип