VW Golf GTD Variant: Dynamic Light Assist

Били ли сте заслепявани от дългите светлини на идващ насреща автомобил? За кратко виждате ограничено, тъй като очите са подложени на екстремна смяна между светло и тъмно. Чрез предлаганото като опция динамично регулиране на дългите светлини "Dynamic Light Assist" не е необходимо постоянно да превключвате между къси и дълги светлини. При пълна тъмнина и скорост над 60 км/ч дългите светлини не само се включват автоматично, но при насрещно движение частично се затъмняват частично в рамките на възможностите на системата. По този начин може постоянно да се движите на дълги светлини и да имате винаги възможно най-доброто осветяване на пътното платно.

Това е възможно благодарение на камера в зоната на вътрешното огледало. Тя може да разпознае движещи се отпред и идващи насреща автомобили и да предаде информацията на системата. След това светлинният лъч се затъмнява чрез маскиране на съответното място във фара.

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Силен Performance с допълнение. Golf GTD Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип