Открийте елегантна състезателна атмосфера.

Пол позиция, когато говорим за атмосфера: дори при отваряне на шофьорската врата ще се очаровате от осветените прагове. В мига, в който седнете на регулируемите по височина спортни седалки в карирана тапицерия "Clark", ще почувствате чистото излъчване на върха на пръстите си под формата на спортния кожен мултифункционален волан, скосен отдолу, с GTD декорация и скоростен лост с характерния дизайн на топка за голф.

Докато шофирате, ще можете да виждате как точно се представя Вашият автомобил на анимирания цветен дисплей на арматурно табло. Или да се радвате на гледката на средната конзола със специфични за GTI инструменти. Спортното усещане е завършено от педалите от благородна стомана, които се представят с прецизност на натиска, постижима единствено при състезателните автомобили.

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Силен Performance с допълнение. Golf GTD Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип