Вижте точно информацията, която искате да видите.

Active Info Display

Чрез Active Info Display във Вашия Volkswagen можете да се насладите на преимуществата на комбиниран уред с TFT цветен дисплей с висока резолюция. Чрез различните информационни профили може да се наблегне на данните, които да бъдат изобразявани допълнително на комбинирания уред освен класическата информация на оборотомера, скоростомера и километража. Изборът на профилите се осъществява бързо и лесно от серийно предлагания мултифункционален волан на Вашия Volkswagen.

Според необходимостта можете например да видите детайлни данни за пътуването или визуално да изобразите работата на асистиращите системи. В комбинация с инфотеймънт системата "Discover Media" може сами да решите дали да виждате навигационната карта на Active Info Display или класически върху екрана на уреда. Чрез "Discover Pro" и двата варианта на изображение са на Ваше разположение.

При това добре обмислената концепция на визуализация гарантира нагледно и гъвкаво изобразяване при оптимално използване на наличната площ: по този начин централната област между двата кръга може да се обогати с допълнителна информация.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Осигурява пространство. Golf Variant (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип