Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Модел предшественик Passat Variant (2014)

Новият Passat Variant

Passat във версия на хечбек не може да бъде вече поръчван. Негов наследник е комби версията Passat Variant. Оставете се да бъдете впечатлени от неговото мощно ефективно задвижване, модерни технологии и комфортно оборудване.

Passat Variant - толкова уверен, колкото сте и Вие.

Passat Variant е представен уверено в един неповторим дизайн и технология: префектната симбиоза между комфорт, елегантност и динамика за хора, които имат своите приоритети в живота.

Екстериор

Уверено излъчване със спортни и елегантни нюанси.

Дизайн с високи стандарти: Passat Variant излъчва елегантност и динамика, които му придават неповторим характер.

Интериор

Очакванията са там, за да бъдат оправдани.

Стандарите за качество в екстериора са и стандарти в интериора. Вътрешното пространство ще Ви завладее с високото си качество и стилен дизайн.

LED фарове

Отлична видимост с отличен дизайн.

Изглежда спортно и забележително и помага за подобряване на видимостта: енергоспестяващата LED технология свети с голям обем светлина и ниска консумация на енергия.

Колела

Принос към цялостния външен вид.

Широката палитра от спортни и елегантни алуминиеви джанти затвърждават атрактивния дизайн на Passat Variant.

Открийте някои от акцентите на Passat Variant.

Сигурност

За Passat се предлага широка гама от опционални интелигентни асистиращи системи, които допринасят за това, денят Ви да премине още по-спокойно.

Автоматично регулиране на дистанцията (ACC)

Без притеснение и на оживените улици.

Предотвратява инциденти с внезапно изскочили пешеходци и други субекти на пътното платно.

Emergency Assist

За извънредни ситуации.

Опционалният "Emergency Assist" може да разпознае когато водачът не е в състояние да продължи да шофира и да поеме частично управлението на автомобила.

Асистент за задръствания

Bewahrt den Abstand. Sie die Ruhe.

Опционалният асистент за задръствания Ви подкрепя в изнервящия Stop-and-go трафик, като по този начин помага да се избегнат типичните произшествия при задръствания.

Area View

За пълен обзор във всички посоки.

Получете отлична представа за Вашия Passat Variant с опционалния пакет Area View.

Технология

В Passat Variant иновативните технологии улесняват ежедневието.

Active Info Display

Вижте точно информацията, от която имате нужда.

Класическите скоростомер, оборотомер и километраж са в миналото. Опционално може да ги замените с дисплей с висока разделителна способност. Иновативното арматурно табло Active Info Display може да Ви предостави информация, която далеч надхвърля скоростта и показателите за гориво.

Head-Up-Display

Head-Up-Display. И всичко е под Ваш контрол.

Опционалният Head-up-Display носи със себе си важна информация за шофиране в зрителното Ви поле - непосредствено на предното стъкло.

ACC & Front Assist

Запазете спокойствие по претъпканите пътища.

Иска ли Ви се понякога да имате асистент, който да следи за движението пред Вас? С включените в пакета автоматичен контрол на дистанцията ACC и система за наблюдение на околната среда "Front Assist", включваща функция за аварийно спиране в града, можете да бъдете по-спокойни на пътя.

Trailer Assist

Когато маневрирането с ремарке се превърне в удовослтвие.

Вместо да си късате нервите, може да си улесните живота. Вашият Golf Alltrack може да поеме вместо Вас управлението, когато трябва да паркирате или маневрирате с ремарке. Предлаганият като опция Trailer Assist отнема много от Вашата работа.

Турбокомпресор

Компактен турбокомпресор с огромен потенциал за икономия.

Passat Variant се предлага с 2.0-литров би-турбо двигател със 176 kW (240 к.с.) (разход на гориво: л/100 км комбиниран: 5.8 ; комбинирани емисии на CO2: г/км: 151 - 152). Най-мощният дизелов четирицилиндров двигател на Volkswagen поставя стандарти по отношение на ефективността и динамиката.

Инфотейнмънт

Тя ще Ви забавлява и навигира по един новаторски начин.

Car-Net

Car-Net ръководство и информация.

Интернет може да бъде полезен в много области на живота - включително в автомобила. Например, следете трафика с помощта на актуални данни. Това Ви позволява да планирате или да промените маршрута си предвидливо. Но опционалните онлайн услуги на Car-Net "Guide & Inform" предлагат още повече.

Car-Net App-Connect

Насладете се на пълна свързаност в движение.

App-Connect - три новаторски технологии, които пренасят приложенията за смартфони на сензорния екран на инфотейнмънт системата Ви: MirrorLink™, Android Auto™ от Google и Apple CarPlay™.

Радио и навигация

Така винаги ще бъдете в добро настроение, когато сте на път.

Можете да избирате между два типа радио с подходящи високоговорители, лесна за управление техника и много възможности за свързване. Или може да изберете една от двете навигационни системи, които също удовлетворяват всичките Ви желания. 

DYNAUDIO увереност

DYNAUDIO увереност

Прекрасният звук на опционалната аудиосистема "DYNAUDIO Confidence" ще накара пътниците Ви да се наслаждават. Защото благодарение на прецизната настройка на дванадесетте високоговорителя ще усетите съвършенството на звука от висок клас в целия интериор.

Телефонни услуги

Телефонирайте сигурно с две ръце на волана.

Ако искате, останете достъпни дори докато шофирате. С предлаганите като опция телефонни интерфейси "Comfort" и "Premium" можете да държите двете си ръце на волана и да държите под око трафика.

Комфорт

Passat Variant Ви предлага максимален комфорт както при кратки, така и при дълги пътувания.

ergoComfort седалки

За да Ви е по-удобно, когато сте седнали.

Седалката ergoComfort е особено удобна за гърба Ви. Тя осигурява благоприятна за гръбначния стълб стойка и затова е удостоена със знака за качество "Тествано и препоръчано" от Aktion Gesunder Rücken e.V. (Кампания за здрав гръб).

Air Care Climatronic

Климатична система Air Care Climatronic.

С климатичната система "Air Care Climatronic" водачът, спътникът отпред и спътниците отзад могат да настроят своята лична комфортна температура - благодарение на различните климатични зони.

Избор на профил на шофиране

Избор на режим на управление.

От спортен до икономичен: намерете своя личен профил на шофиране или адаптирайте управлението на Passat Variant към конкретната ситуация.

Прогресивно кормилно управление

За динамично шофиране и комфортно управление.

В завой или по права линия, бързо или бавно: прогресивното кормилно управление, предлагано в опционалните спортни пакети R-Line, е подходящо за всички пътни ситуации.

Багажник

Пространство за всекиго.

Един от най-силните акценти на Passat Variant е голямото багажно отделение с гъвкави възможности за товарене и закрепване.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип