Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Polo beats

Проверка на звука.
На всяко добро парти някой се грижи за идеалния звук. На пътя тази задача поема Polo beats. Със своята мощна „beats“ озвучителна система с мощност 300 вата Вие се радвате на изключителен звук навсякъде. А това можете не само да чуете, а и да видите. С неповторимия „beats“-Branding и визуалната страна е проверена.

Новото Polo

Разбира се, че можете да имате големи очаквания към един малък автомобил. Открийте прогресивния дизайн и интелигентните технологии в новото Polo. 

Вече не се конфигурира

Polo beats вече не се поръчва с индивидуално оборудване.

Звук Имате нужда от бас?

Завъртете и преживейте бас, който ще накара всеки да затанцува. Polo beats е оборудван с уредба от специалистите по звука Beats Electronics, която със своята марка слушалки beats получава световна слава чрез д-р Дре.

Екстериор Не Ви интересуват актуализации?

С Polo beats вървите, съотв. шофирате по собствени пътища. Той е неподражаем със своето фолио. Външните огледала създават цветен контраст с лака на автомобила. А 16-цоловата алуминиева джанта „Torsby“ излъчва спортен характер.

Вътрешно пространство Качвайте се, партито започва!

В допълнение към озвучителната система вътрешният дизайн на Polo beats осигурява най-добро настроение. От облегалките за глава до постелките – дизайнът на beats ще поглези Вас и Вашите спътници.

Комфорт на седене На това място завиждат мнозина.

Седнете на седалка, на която и звездите биха седели с радост. В Polo beats има две предни висококачствени седалки, в които е вплетено логото наbeats.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип