Така Вашият Polo помага при смяна на лентата и излизане от паркомясто.

Сензор „Blind Spot“

Всеки автокурсист го учи: погледа през рамо, с който разпознавате автомобили в мъртвата точка. Сега по желание с Polo GTI водачът може да получи и сензора "Blind Spot". Щом като друг автомобил се намира в мъртвата точка, Вие получавате указание чрез LED индикатор на външното огледало за потенциална опасност.* Ако въпреки това задействате мигача, съответната LED лампа в стъклото на огледалото започва да мига и насочва вниманието към опасността. Опционалният сензор "Blind Spot" функционира при скорост над 15 км/ч и се предлага в комбинация с асистента за излизане от паркомясто.

Асистентът за излизане от паркомясто подпомага при излизане от паркомясто на заден ход.¹ Чрез сензорите в задната броня системата наблюдава пресичащия трафик зад автомобила. При критично приближаване на друг автомобил предупреждава със звуков сигнал и индикатор на дисплея на радиото или на навигационната система. Ако не реагирате, системата може при непосредствена опасност от сблъсък чрез намеса в спирачките да намали последствията при евентуален инцидент или в идеалния случай дори да го предотврати.

В рамките на ограниченията на системата.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Polo GTI

Три букви, които Ви оставят без думи.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип