Забавлявайте се докато пътувате.

Car-Net "Guide & Inform"

При Volkswagen интернетът в автомобила се нарича Car-Net. Зад това се крият практични услуги и полезни приложения. Пакетът от услуги Car-Net "Guide &Inform"¹ е на Ваше разположение с навигационната система по желание "Discover Media". Благодарение на връзката с интернет можете да ползвате най-актуалните данни. Когато например някъде се образува или премахне задръстване, го разбирате онлайн, почти в реално време. Особено удобно: маршрутът Ви съответно автоматично се адаптира.
Позволете на Car-Net да потърси възможности за хапване и открийте многобройни атрактивни ресторанти чрез онлайн търсенето на специални цели. Можете бързо да откриете и други интересни цели. Независимо дали става дума за хотел, бензиностанция или новооткрито кино: данните от интернет осигуряват вълнуващи и полезни открития.

Използвате своите приложения и във Вашия Polo.

App-Connect

Опционално предлаганият Car-Net App-Connect Ви позволява да свържете Вашия смартфон с опционалната радиосистема "Composition Media" или допълнително предлаганата навигационна система "Discover Media" и "Discover Pro". По този начин Вие можете да управлявате приложения от Вашия смартфон с помощта на сензорния екран. Но предимството не е само лесното управление: множество приложения могат да обработват предоставената информация, за да Ви предложат допълнително полезни или забавни функции.
Volkswagen предлага три интерфейса за връзка със смартфони с много възможности: MirrorLink®, Android Auto™ на Google и Apple CarPlay™. На www.volkswagen.at/mobiltelefon  можете да проверите с коя от тези технологии е съвместим Вашият смартфон. Моля да имате предвид също, че някои приложения не се предлагат за всяка от трите технологии и тяхната наличност може да зависи от съответната страна
 

Използването на Car-Net Guide & Inform е възможно само с опционалното оборудване "Discover Media" . Допълнително се нуждаете от мобилно крайно устройство (напр. смартфон), което поддържа възможността да служи за мобилен WiFi хотспот, или от Volkswagen UMTS-CarStick (аксесоар) със SIM карта на произволен мобилен оператор с допълнителни такси. Услугите Guide & Inform са налични само с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез получаването на пакети с данни от интернет в зависимост от Вашия мобилен план, и особено в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Поради обема на използваните мобилни данни в рамките на употребата на услугите Car-Net препоръчваме договарянето на твърдо фиксирана такса за данни с Вашия мобилен оператор. За използването на Car-Net се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen-car-net.com/portal. Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок.Повече информация за Car-Net ще получите на www.volkswagen-car-net.com/portal и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план - от Вашия мобилен оператор.

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип