Покажете самочувствие.

Екстериор

Новият дизайн на Polo задава нови мащаби още в базовата версия. От пръв поглед впечатление прави линията торнадо: забележителната дизайнерска линия се простира от предните странични части, през серийните четири врати и задната част около Вашия нов Polo. Така тя създава ясен контур и прогресивна динамика. Част от визията са новите фарове отпред и отзад LED дневните светлини, LED осветлението на регистрационния номер и големите 14-цолови стоманени джанти с тасове.
Polo в линия на оборудване "Comfortline" предлага явен плюс в комфорта със своите големи 15-цолови алуминиеви джанти и декоративни елементи в Limestone Grey Metallic за арматурното табло и предните облицовки на вратите.
Ако цените спортния външен вид на автомобила, с Polo в линия на оборудване "Highline" Вие изцяло сте на прав път. Монтираната в бронята хромирана лайстна и тъмночервените задни светлини подчертават спортно-елегантната визия и пасват идеално към дизайна. 16-цоловите алуминиеви джанти завършват по стилен начин забележителната цялостна визия.

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип