Ярко излъчване.

Екстериорен дизайн.

Впечатляваща външност, разнообразни възможности за допълнително оборудване и характерна графика на светлините - новият Tiguan Allspace определено има какво да предложи. Благодарение на характерните задни светлини задницата на Tiguan Allspace също изглежда много атрактивно. Всички варианти на оборудване разполагат серийно с LED дневни светлини. Tiguan Allspace Highline в допълнение към това е стандартно оборудван със задни светлини, изпълнени по LED технология, както и с LED фарове отпред. Предимството за Вас не е само в по-привлекателната визия: светодиодите изразходват по-малко електричество в сравнение с конвенционалните крушки с нажежаема жичка и наред с това имат по-дълъг експлоатационен живот.

Ако поради наличието на голямо количество багаж вътрешността на автомобила все пак започне да Ви отеснява, практичните рейки на покрива Ви предлагат разумно решение: на тях може лесно да монтирате например багажник на покрива или пък стойка за велосипеди, ски или сноуборд (предлагат се като опция от гамата оригинални аксесоари). От ниво на оборудване Comfortline рейките на покрива са с елоксирано сребристо покритие.

За впечатляващото излъчване на Tiguan Allspace допринасят и други дизайнерски елементи от хром. Особено атрактивно изглеждат трапецовидните бленди в областта на задната част.

Без значение накъде ще Ви отведат плановете Ви: с новия Tiguan Allspace винаги ще бъдете на водеща позиция както във визуално, така и в технологично отношение.

Илюстрацията показва опционалния пакет R-Line.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Повече място за приключения. Tiguan Allspace (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип