Толкова просторен, сякаш сте си у дома!

Интериорен дизайн.

Нека интериорните достойнства на новия Tiguan Allspace Ви спечелят. Концепцията на дизайна се характеризира с яснота, изчистени линии и голяма практичност. Обширното вътрешно пространство се грижи не само за осигуряването на много място за краката на пътниците от втория ред: по желание може да поръчате своя Tiguan Allspace и с допълнителен, трети ред седалки (за пътници с ръст до 1,60 м). По този начин до седем души могат да оценят предимствата на интериора.

Интегрираното в серия Highline и нагоре амбиентното осветление потапя интериора в приятно приглушена светлина. При отваряне на вратите то става по-интензивно и Ви помага по-лесно да се ориентирате във вътрешността на автомобила. Искате да се радвате на повече слънчева светлина? Предлаганият като опция панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане Ви осигурява чудесна гледка към небето. Покривът се състои от два стъклени елемента, като предният от тях разполага с електрическа функция за повдигане и плъзгане.

При новия Tiguan Allspace всички три варианта на оборудване са серийно снабдени с атрактивни декоративни елементи и тапицерии. В базовата версия може да седнете на тапицерия "Rhombus", Comfortline впечатлява с текстил "Lasano", а Highline Ви изкушава със специалната материя Mikrovlies в дизайн "ArtVelours". Като опция от Comfortline може да поръчате и кожено оборудване "Vienna".

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Повече място за приключения. Tiguan Allspace (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип