Управлявайте централния пулт за управление без превключватели.

Innovision Cockpit

За пръв път при Volkswagen дигиталният комбиинструмент, т.нар. Digital Cockpit, е поместен заедно с екрана на инфотеймънт системата зад извит стъклен панел ("извит дисплей"): ориентирания към водача Innovision Cockpit. Благодарение на възможността за управление с докосване, говор и жестове се постига максимално удобство на използване, механичните превключватели, регулатори и бутони отпадат. Огромната повърхност на екрана се използва за представянето на множество функции с великолепни графики и анимации. На началния екран можете да разположите дори снимки и предпочитаните функции. Някои показания могат да се увеличават с мащабиране, което е невъзможно при обичайните тахометри и екрани е невъзможно.

В частност Innovision Cockpit се състои от Digital Cockpit, инфотеймънт системата "Discover Premium", телефонния интерфейс "Business" с функция за индуктивно зареждане на Вашия смартфон и 4 USB изхода. Интегрирано е приложението Car-Net App-Connect, с които прехвърляте приложения от смартфона на големия сензорен екран. Поддържат се и трите важни системи:MirrorLink®, Apple CarPlay™ и Android Auto™. Освен това Вашите спътници могат по време на пътуването да участват в инфотеймънт чрез таблет или смартфон. Така, благодарение на "Volkswagen Media Control", е възможно например, да се определя музикалната програма от задната седалка или от седалката на спътника да се управлява дистанционно навигационната система. За зареждане на мобилните устройства и предаване на данни разполагате с USB портове отпред и в задната част.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип