Меню
Затваряне на менюто
Затвори

e-up!

По-голям пробег от преди. Повече оборудване на по-добра цена. И повече възможности за оформление за всички, които пътуват с времето: новият e-up! прави e-мобилността още по-лесна. И просто още по-добра.

Новият e-up! има много акценти. Тук представяме три с един поглед.

Пробег

Повече от просто с електричество към целта

Свързаност

e-up! + смартфон = Love

Навън

Очевидно "e"

Електризиран

Пробег

Повече от просто с електричество към целта

Пътувате ли понякога без посока! Със своето ефикасно електрическо задвижване новият e-up! не само увеличава пробега, но и удоволствието от шофирането до 260 км3. А по пътя Вие сте добре свързани: например с множеството обществени станции за зареждане, които можете много лесно да намерите чрез "maps+more"4 . В цялата Европа. Платете сметката си за зареждането с ток с Charge&Fuel Card. Но ето най-доброто: задвижването без локални емисии спомага за намаляване на CO2. Това оказва положително влияние върху климата. А който е бърз и си осигури екологично предимство5  в момента може да се възползва и от финансов бонус. 

Зареждане

Навреме заредено

Включете в контакта и пуснете тока - така функционира зареждането на електрическия автомобил. В обичайния случай. Новият e-up! не само се "зарежда веднага",а има и функция "Отложено зареждане". За какво служи тя? Според електрическата тарифа тя пести пари, защото, например, можете да използвате по-изгодна нощна тарифа за зареждане. Просто задайте в e-Manager на "maps+more" App4 или на We Connect App желаното време за тръгване натиснете бутона за "режим на зареждане" в централната конзола и свържете автомобила с Wallbox. Следващото пътуване може да започне точно в програмираното време.

Свързаност

Свързаност

e-up! + смартфон = Love

Какво е общото между Вашите любими песни, актуалната пътна информация и разговор по телефона по време на път? Точно така, Вашият смартфон. Заедно с "maps+more dock"6 включително ново безплатно приложение за iOS и Android новият e-up! за един миг се превръща в свързана кола. А със серийното радио "composition phone" с шест високоговорителя - в една подвижна бумкаща кутия. Просто свържете новия e-up! и смартфона и готово. Вече няма сложни дисплеи. Просто plug & play.

Създайте си сами представа за новия e-up!

Дизайн

Отвън

Очевидно „e“

Новият e-up! е нашето доказателство, че малката кола може големи неща благодарение на своя свеж, минималистичен дизайн. И разбира се заради динамичното електрическо задвижване. Впрочем, то се разпознава още отдалеч отпред по синята декоративна лайстна и интегрираната емблема на Volkswagen и по впечатляващите LED светлини със C сигнатура.

Ако изберете новия e-up! Style, Вашата индивидуалност ще бъде подчертана и от черен или бял лак на покрива, допълнена от черни или бели външни огледала, затъмнени странични стъкла, затъмнено задно стъкло и 15-цолови алуминиеви джанти "blade"7. За новия e-up! Style опционално се предлагат и 16-цолови алуминиеви джанти "upsilon".

Отвътре

Добре дошли в комфортната зона

А в товарното отделение? Тук веднага се забелязват седалките с дизайн "fusion" с безшевни облегалки за главата и стилният Dashpad "black cube". Обмислените детайли осигуряват голям комфорт и практични ползи и в малкото, и в голямото. Например серийните куки за чанта на жабката правят въпроса "А къде да си сложа чантата?" излишен. А различните товарни повърхности ще съберат още една торба при следващото пазаруване.

Новият e-up! Style има и още нещо: например седалки с дизайн "cross", 3D-Dashpad "sharkskin" и стилното амбиентно осветление в синьо.

Оборудване

Оборудване

Пълната програма

Новият e-up! предлага повече характеристики в стандартното оборудване, но струва по-малко от преди. Практичен и добре оборудван: от днес на борда са "Lane Assist", напомнянето за пътните знаци, въздушни възглавници за главата и страничните части и новото разпознаване на облицовката на седалките за пасажерите на задната седалка. И тъй като серийно има и комбинация от радио "composition phone" с шест високоговорителя, DAB+, "maps+more dock"6 и We Connect, всяко пътуване е умно и лесно: пуснете музиката и да тръгваме - let`s drive!

Пакети

За Ваше забавление

Нашите опционални пакети оборудване "Пакет комфорт", "Пакет системи за асистенция на водача" и "Зимен пакет" персонализират Вашия нов e-up!. Например с комфортните помощници като сензор за дъжд, отопляемо предно стъкло и отопляеми предни седалки за топло посрещане в студените дни. Умните асистенти като камерата за движение на заден ход "Rear View" правят паркирането по-лесно в рамките на системата. Апропо: какво мислите за нашия мултифункционален волан от кожа? Добре е, нали. И изглежда добре.

Актуални предложения и промоции

Постоянно нещо ново: открийте нашите атрактивни предложения и промоции за Вашия следващ Volkswagen. 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип