Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Малък автомобил с големи възможности

Volkswagen up! е единствен по рода си във всяко отношение. И това не е случайно, защото той се напaсва идеално към всички ваши желания. Нашите пакети от оборудване го превръщат в идеалният спътник за почти всики ваши начинания и нужди. Както и го превръщат в най-персоналния up!, който някога е съществувал.

Volkswagen up! притежава множество акценти.
Вижте тук три от тях:

up!, up! White Style и up! Black Style

Бяло и черно е новото пъстро

Дизайн

Товарно пространство

Повече, отколкото очаквате

Оборудване

maps + more dock и maps + more App

Вашата цел се намира на смартфона ви

Свързаност

Дизайн

up!, up! White Style и up! Black Style

Бяло и черно е новото пъстро

Нека да ви представим новия up!. По-повратлив и модерен откогато и да било и с табло в дизайн "black cube", седалки с дизайн "fusion" и 14-цолови стоманени джанти или 15-цолови джанти от лека сплав "fortaleza".

Иска ви се да бъдете уникални? Никакъв проблем! Новият up! White Style идва с открояващо се бяло лаково покритие на покрива, бели корпуси на страничните огледала, затъмнени странични прозорци, затъмнено задно стъкло и характерни алуминиеви 16-цолови джанти "la boca white". В интериора пък стилистиката се допълва от таблото в дизайн "white cube" в бял цвят.

Твърде светло? При up! Black Style целият описан дотук пакет се предлага в черен цвят, като към него, разбира се, са включени и алуминиеви 16-цолови колела "la boca black", както и табло в дизайн "black cube".

up! R-Line

Малък, но впечатляващ!

Вие сте спортен тип? Тогава изборът за вас се нарича up! R-Line: със спортно окачване и автентично усещане при шофиране. Затъмнени странични прозорци отзад, затъмнено задно стъкло, броня с черен елемент отпред и 16-цолови колела от лека сплав с дизайн "triangle" в блестящо черно или пък 17-цолови алуминиеви джанти "Polygon" в черно подчертават спортния вид на автомобила. А със своите фарове за мъгла с функция за завиващи светлини up! R-Line просто няма как да остане незабелязан.

up! beats

Sound check

Шест високоговорителя, дигитален 8-канален усилвател и Subwoofer в нишата за резервна гума - с 300-ватовата озвучителна система на Dr. Dre новият up! beats звучи като същински вълк в овча кожа. И това може дори да бъде видяно: тапицериите на седалките, декоративните апликации и лайстните на праговете на интериора са решени в "beats"-дизайн. А с помощта на амбиентното осветление и коженият мултифункционален волан с бели спици всяко пътуване се превръща в клубен тур.

Още на страницата на up! beats

Оборудване

Седалки

Впечатляващи предни седалки

Благодарение на нашите интегрални седалки с изцяло интегрирани подглавници в новия up! се седи забележително удобно. Наред с това, всяка от линиите на оборуване на новия up! се откроява със своя собствен, индивидуален дизайн на тапицериите.

Товарно пространство

Повече, отколкото очаквате

Новият up! ви предлага значително много вътрешно пространство. Например за до четирима души. Или пък можете да се възползвате от гъвкавостта на вътрешния обем и да разширите товарния обем като сгънете задните седалки. Гъвкавото дъно на багажника също осигурява допълнително пространство.

Дори и това не е достатъчно? С предлаганото като опция оборудване "4 врати, включително падаща изцяло облегалка на седалката до водача" получавате в допълнение още два врати, които правят товаренето отстрани по-лесно, а с помощта на функцията за сгъване на мястото до водача можете лесно да превозвате дори обемисти предмети.

Климатична инсталация

Приятен климат. Независимо от времето.

Твърде топло? Или твърде студено? Или пък задушно? Оптималният климат в интериора е въпрос единствено на настройка - която с помощта на серийната климатична инсталация е във вашите ръце. Като опция можете да поръчате също така и автоматичната климатична инсталация Climatronic, позволяваща настройка на температурата с точност до половин градус, а сензорът за качество на въздуха с интегриране алергенен филтър се грижи за поддържането на чист въздух в интериора.

Колела

Всичко се върти около вас

Харесва ви да има разнообразие? Новият up! също. Именно затова всяка модификация на модела си има свой собствен стил - както и съответните колела, които идеално пасват на този стил. Кой дизайн ви пасва най-добре?

Свързаност

maps + more dock и maps + more App

Вашата цел е на смартфона ви

Носите ли своя смартфон със себе си? Тогава просто го свържете с "maps + more dock"[DIS] , поставете го на височината на погледа си и с помощта на безплатното приложение с нов дизайн той не само ще ви свързва с приятелите ви и любимите ви плейлисти, но и ще ви показва накъде да шофирате. С помощта на USB-изхода в "maps + more dock" наред с пренанясено на данни се осъществява и зареждане на смартфона с ток, така че батерията му винаги да бъде пълна. Качете се на борда на автомобила, включете смартфона, стартирайте приложението - и вече сте готови за потегляне.

Радио

Винаги в ефир: вашите любими песни

По радиото звучи само добра музика? Звучи точно като нашето радио "composition phone" , вклюващо AUX-IN букса, SD-Card-слот, USB-вход и телефонен софтуер. Тук вие можете лесно да включите смартфона си или друг аудиоизточник и да слушате своите персонални плейлисти. На борда на автомобила серийно има два високоговорителя, като опция се предлагат шест високоговорителя, също както и дигитално радио DAB+.

We Connect

Вие и вашият автомобил - напълно свързани

Безплатното приложение We Connect Go превръща вашия Volkswagen в свързан автомобил, при това само с едно движение на ръката. В съчетание с DataPlug вие получавате важни данни за автомобила, като например пробега, директно на своя смартфон и можете да държите под око сервизните интервали. От приложението в случай на авария или инцидент можете директно да се свържете с Volkswagen 24-часовата гореща линия или да се свържете с най-близкия сервиз на Volkswagen - включително в чужбина.

Научете повече

Научете повече за Volkswagen up!

Още характеристики

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип