Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Просто останете свързани.
С услугите от We Connect.

Просто останете свързани.
С услугите от We Connect.

Открийте We Connect

Готови за следващото поколение от мобилни онлайн услуги: от година на производство 2021 голяма част от актуалните нови предложения за автомобили на Volkswagen са подготвени за Вас с We Connect. Благодарение на постоянно инсталираната eSIM карта, Вашият Volkswagen е онлайн от самото начало. Едновременно с това можете да свържете Вашия смартфон чрез приложението We Connect към Вашия Volkswagen и по този начин да имате достъп до определени функции и състояния на автомобила. Открийте предложенията за свързаност на We Connect.¹⁾

 

Навигация

Пристигнете отпочинали

Информирайте се в реално време за трафика и се доверете на най-добрия маршрут. С нашите умни асистенти пристигате спокойно до целта.

Научете повече

Комфорт

Настанете се удобно

Изпратете Вашия ключ за автомобила чрез смартфон. Персонализирайте Вашия Volkswagen. Управлявайте Вашето стационарно отопление и други практични функции на автомобила удобно с приложението We Connect или използвайте подобреното гласово управление. Съвсем лесно. С We Connect.

Научете повече

Развлечение

Не губете станцията

Слушайте предавания на живо и подкастове чрез уеб радио. Стриймвайте любимата си музика. И се наслаждавайте на цялата свобода от WLAN точка за достъп. С We Connect във Вашата система инфотейнмънт издигате степента на развлечение на ново ниво.

Научете повече

Сигурност

Не оставяйте нищо на случайността

Разчитайте на автоматична помощ и индивидуално обслужване при спешен случай. Навигирайте пътната помощ до Вашето местоположение чрез натискане на бутон. И спете по-добре нощем - благодарение на онлайн алармена система. Можете да разчитате на We Connect. 

Научете повече 

Автомобил под око

Запазете поглед върху нещата

Контролирайте вратите и светлините на Вашия Volkswagen чрез смартфон. Вижте къде се намира Вашият автомобил. Оптимизирайте поведението си при шофиране. И проверявайте важни данни на автомобила отвсякъде. Така държите под око важните неща.

Научете повече

Всички услуги

Регистрирайте се веднъж, извлечете множество ползи.

Всеки герой има своите помощници. А с услугите на We Connect имате цял куп от тях. Разберете кои услуги са най-подходящи за Вашето ежедневие и кои условия трябва да бъдат изпълнени. Тук с един поглед можете да видите всички услуги и опции.

Научете повече

По този начин активирате и използвате We Connect

Тук ще узнаете, как да активирате Вашите мобилни онлайн услуги чрез приложението We Connect.

Преглед на указанията за активиране

Изтегляне на приложението We Connect

Изживейте всички предимства на We Connect и Car-Net в едно приложение. Просто изтеглете приложението We Connect за операционната система на Вашия смартфон и свържете с Вашия Volkswagen.

Към App Store

Към Play Store

We Connect Start за ID. семейството

We Connect Start - изцяло електрически, напълно свързан

Откриване на станции за зареждане, използване на информация в реално време или затопляне на купето още от масата за закуска: We Connect Start2) Ви свързва с Вашия модел ID. и със света на информацията. Вкъщи, на улицата, навсякъде в Европа.

Научете повече

In-Car Shop и In-Car Apps - ето така работи

Като клиент на We Connect2) можете да закупите и смъкнете практически функции и услуги директно от магазин In-Car на Вашата инфотейнмънт система. Точно така, както сте свикнали от Вашия смартфон. Вие можете да удължите дори лиценза We Connect Plus на Вашия автомобил през магазина In-Car съвсем лесно и можете да се възползвате от една или две години от общата оферта за мобилни онлайн услуги на We Connect. 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип