Използвайте любимите си приложения и във вашия Volkswagen

App Connect

Искате да изпозвате любимите приложения от своя смартфон сигурно и удобно и в автомобила си? Благодарение на App-Connect¹⁾ това е по-лесно от когато и да било. Тази технология ви позволява да използвате избрани приложения и съдържание от смартфона си директно във вашия Volkswagen. Те се пренасят на дисплея на инфотейнмънт-системата и могат да бъдат управлявани удобно и прегледно, без да се налага да отклонявате погледа си. По този начин получавате съвсем лесен достъп до музика, новини, карти, аудиокниги и т.н. Volkswagen предлага три възможности за свързване на смартфон, всяка от които с богати възможности: Apple CarPlay™, Android Auto™ от Google и MirrorLink®. Използването на Apple CarPlay™ е особено удобно благодарение на възможността за безжично свързване със системите "Discover Media" и "Discover Pro". За да се намали вероятността от отвличане на вниманието на водача, е възможно ползването единствено на сертифицирани приложения. В тази връзка молим да обърнете внимание на факта, че някои определени приложения не се предлагат за всяка от трите технологии, а наличността на всяка от технологиите може да варира в зависимост от конкретната държава.

1) App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. UЗа да се намали вероятността от отвличане на вниманието на водача, е възможно ползването единствено на сертифицирани приложения. В тази връзка молим да обърнете внимание на факта, че някои определени приложения не се предлагат за всяка от трите технологии, а наличността на всяка от технологиите може да варира в зависимост от конкретната държава. Информация за съвместимостта на различните модели смартфони можете да откриете на адрес www.volkswagen.de/mobiltelefon, а в допълнение за Apple CarPlay™ също и на адрес https://www.apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto™ на адрес https://www.android.com/intl/de_de/auto/ и за MirrorLink® на адрес https://mirrorlink.com/. 

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип