Свързан със света

We Connect

Новият Arteon е вашият входен билет към света на дигиталните услуги на Volkswagen: разполагайки по желание с пълен набор от възможности за свързаност, вие имате на разположение услугите на We Connect¹⁾. След еднократно активиране и влизане в профила ви в Volkswagen ID вече е лесно като детска игра, при това безплатно, да използвате различни Online-услуги. При нужда благодарение на We Upgrade можете да прибавите и допълнителни функции.

We Connect¹⁾ прави ежедневието ви не само по-приятно, но и по-комфортно. По този начин вие получавате достъп до множество важни информации за автомобила и получавате допълнителен комфорт с функции като повикване на помощ в случай на авария, Online-защита срещу кражба и планиране на посещение в сервиз.

Освен това с We Connect App за вашия смартфон вие разполагате с всички важни данни за своя Arteon по всяко време: например можете съвсем лесно да проверявате оставащия пробег на автомобила или пък дали всички врати и прозорци са заключени. Наред с това можете да използвате смартфона си и като мобилен ключ, като по този начин е възможно да отваряте и стартирате своя Arteon без да използвате същинския ключ ²⁾ ³⁾.

1) За използването на функционалностите на We Connect е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски профил и да влезете в системата с потребителско име и парола. Наред с това трябва да потвърдите и онлайн споразумение между вас и Volkswagen AG . За да използвате функциите през целия заявен период, е необходимо в срок от 90 дни да регистрирате автомобила на адрес www.portal.volkswagen-we.com, за да можете да използвате безплатно услугите за целия период. 

Използването на мобилните Online-услуги на We Connect е възможно с интегрирана интернет връзка. Свързаните с това такси за пренос на данни на територията на Европа се покриват от Volkswagen AG, с изключение на "Streaming & Internet" услугите. За използването на "Streaming & Internet"-функциите, както и на WiFi-Hotspot е възможно начисляването на допълнителни такси за пакети за пренос на данни от мобилния оператор "Cubic Telecom" и могат да се ползват в рамките на обхвата на този оператор на територията на многобройни европейски държави. Информация за цени и държави, в които услугата е налична можете да откриете на адрес: https://vw.cubictelecom.com. Като алтернатива е възможно използването на Webradio и Medieа-Streaming с помощта на външно мобилно устройство (например смартфон) с възможност за ползване на мобилен WiFi-Hotspot. В такива случаи ползването на услугите е възможно само при наличието на съответен договор с вашия мобилен оператор и в рамките на обхвата на съответния оператор. В рамките на вашата тарифа за пакети за пренос на данни е възможно начисляването на допълнителни такси (като например такси за роуминг). Използването на безплатния We Connect App изисква смартфон с операционна система iOS или Android, както и SIM-карта с възможност за пренос на данни посредством договор между вас и вашия мобилен оператор. Наличността на описаните в пакетите функции на We Connect и We Connect Plus може да варира в зависимост от конкретната държава. Услугите са налични в рамките на периода на сключения договор, като в рамките на периода на договора е възможно да настъпят определени промени. Повече информация можете да откриете на адрес portal.volkswagen-we.com, както и при вашия дилър на Volkswagen. Информация за условията и тарифите на мобилни услуги можете да откриете при вашия мобилен оператор.

2) За използването на "We Upgrade" е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски профил, валиден We Connect договор и да се легитимирате като основен потребител, което на практика означава свързване на вашия потребителски профил с конкретния автомобил. Наред с това е наложително също така автомобилът да разполага с необходимите за съответните "We Upgrade" функции и хардуерно оборудване. За предлаганите за съответния автомобил "We Upgrade" функции можете да се информирате в In-Car Shop раздела във вашата инфотейнмънт система. За предлаганите срещу допълнително заплащане продукти е необходимо еднократно прилагане на начин за плащане в We Connect Webshop https://shop.volkswagen-we.com. Закупените и активирани "We Upgrade" функции остават в автомобила и не могат да бъдат прехвърляни на други автомобили.

 

3) Налично само в комбинация с предлаганата като опция навигационна система "Discover Pro" и в съчетание с We Connect App. След активирането на функцията е възможно ползването на пет мобилни ключа за срок от 4 години след сключването на We Connect договора. Прехвърлянето на функцията мобилен ключ към друго устройство изисква удостоверяване на идентичността на потребителя посредством Volkswagen Ident процедура. След инсталирането на функцията на съвместим смартфон, мобилният ключ има годност от една година на съответното устройство.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип