VW Golf GTD Variant: Асистент за задръствания и Emergency Assist

Опционалният асистент за задръстване използва доказани функции като автоматичното регулиране на дистанцията ACC и асистента за спазване на лентата за движение "Lane Assist", за да осъществи удобно полуавтоматично шофиране в условията на задръстване. Така Вашият Golf GTD Variant следва автомобила отпред и управлява газ и спирачка в рамките на възможностите на системата автоматично. При това автомобилът се задържа в лентата.

Опционалният "Emergency Assist" се намесва автоматично, когато не може да установи активност на шофьора и въпреки предупреждението няма реакция. Тогава системата опитва чрез тласъци на спирачките, предупредителни сигнали, аварийни светлини и контролирани последователни завъртания на волана в противоположни посоки, оставайки в собствената лента за движение да предизвика реакция във водача, както и да предупреди спътниците и другите участници в движението. Ако водачът не поеме управлението на автомобила, същият се привежда в покой с контролирана интервенция.Това позволява предотвратяване на инциденти в рамките на системните възможности.

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Силен Performance с допълнение. Golf GTD Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип