Удоволствие от шофирането по ваш вкус

Адаптивна система за електронно регулиране на окачването DCC

Едно натискане на бутон е достатъчно и вашият автомобил започва да се носи неусетно дори върху неравен паваж, или пък да се държи като спортен автомобил в завоите. Това е възможно благодарение на адаптивната система за електронно регулиране на амортисьорите DCC. При тази система имате на разположение режимите "Comfort", "Eco" и "Sport", както и възможността да изберете свои собствени настройки. При много други автомобили можете да изберет само веднъж каква настройка на ходовата част желаете: преди покупката. При Arteon/Shooting Brake можете да избирате наново по време на всяко пътуване.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип