Със силите на две сърца. За по-нисък разход.

eHybrid

Близката до серийно производство студия Arteon със задвижване eHybrid* комбинира предимствата на две задвижващи системи. Електрическият двигател дава на автомобила възможност да се придвижва почти безшумно и с нулеви локални вредни емисии през града, а при по-високи скорости и на дълъг път задвижването се поема основно от бензиновия TSI-двигател. За максимално ефективно разгръщане на мощността с помощта на натискането на бутон може да се активира и т.нар. "Boost" режим. Зареждането на бензин се случва като при всеки друг автомобил, зареждането с ток също е съвсем просто: достатъчно е да свържете зарядния кабел с Arteon - и готово.

* Ще се появи на по-късен етап

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип