Насладете се на прекрасна гледка към небето

Панорамен шибедах - стъклен таван

Големи размери за невероятна гледка: предлаганият като опция шибедах заема предната част на тавана и по този начин осигурява на водача и пасажера чудесен изглед нагоре. Затъмненото стъкло, от което е направен шибедахът, намалява нежелания ефект на заслепяване. Желаете ли и допълнителна порция свеж въздух? Чрез натискането на бутон шибедахът може да се открехне или да се плъзне назад.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип