Always on

Streaming & Internet

Със "Streaming & Internet"¹⁾ ²⁾ във вашия Arteon вие винаги можете да се наслаждавате на любимата си музика - без значение къде се намирате. За да стриймвате музика е необходимо само еднократно да въведете вече съществуващите си данни за достъп към съответната услуга, например Apple Music. По този начин получавате достъп и вече не е необходимо да използвате външно устройство. С помощта на услугата Webradio вие можете да се възползвате от всички предимства на интернет-радиостанциите на борда на автомобила - така търсенето и слушането на Live-предавания и подкастове става лесно като детска игра. Интегрираният WiFi-Hotspot позволява на вашите спътници да разполагат със стабилна интернет връзка и дава възможност за сърфиране в мрежата от общо до осем външни устройства.

1) Използването на Streaming-услуги изисква собствен договор за пренос на данни (пакет данни през eSIM или WiFi-Tethering) и е необходимо наличието на активен акаунт за съответната Streaming-функция.

2) За използването на "Streaming & Internet"-функциите, както и на WiFi-Hotspot е възможно начисляването на допълнителни такси за пакети за пренос на данни от мобилния оператор "Cubic Telecom" и могат да се ползват в рамките на обхвата на този оператор на територията на многобройни европейски държави. Информация за цени и държави, в които услугата е налична можете да откриете на адрес: https://vw.cubictelecom.com

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип