Чиста мощ

TDI-двигатели

TDI-двигателите на новия Arteon се отличават с особено ниски емисии на отработилите газове. Това е възможно благодарение на иновативната Twindosing-технология, при която посредством прецизно дозиране на AdBlue преди двата разположени един зад друг катализатора се пречистват 80 процента от всички азотни оксиди. Резултатът: нова генерация дизелови агрегати, чиито вредни емисии са значително под критериите дори на строгия Евростандарт Euro 6d.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип