Радио

Чуйте по-добре

Радиото прави всяко пътуване по-жизнерадостно. Независимо дали става дума за музика или вълнуваща информация. С мултифункционалната, предлагана като опция навигационна система "Discover Pro", имате достъп до мобилни онлайн услуги от We Connect Start и можете да се наслаждавате на кристално чисто дигитално радио приемане с DAB +. Вашият смартфон е в добри ръце върху интегрираният рафт на телефонния интерфейс, където може да бъде и индуктивно зареждан. 

Предугаждаща навигация

Radio се превръща в навигация

Навигационно разширение за вашето радио: самообучаващата се навигационна система запомня често посещаваните дестинации и предпочитаните пътища. Дори без повторното въвеждане на дестинацията, системата анализира пътищата в околността, информира за проблеми с трафика и предлага алтернативни маршрути. 

Картови актуализации

Онлайн актуализиране на картите - винаги с най-новата информация

С новия ID.4 можете винаги да поддържате картите си актуални: можете да откриете най-новите ъпдейти в нашата база данни няколко пъти годишно. Това става безплатно и с актуализирани картови секции на районите в които пътувате често. Инфоразвлекателната система на ID. актуализира картовия материал автоматично, на определени период иот време. При движение в нови зони се разпознават предварително нови актуализации и те се инсталират на заден план. Всичко от което се нуждаете е договор We Connect Start1) за да сте свързани с интернет. 

1)За използване на услугите We Connect е необходимо да разполагате с потребителски акаунт Volkswagen ID и трябва да влезете в We Connect с вашето потребителско име и парола. Освен това трябва да имате сключен онлайн отделен We Connect Start договор с Volkswagen AG. След предаване на автомобила разполагате със срок от 90 дни, за да го регистрирате чрез приложението We Connect ID. App и да използвате услугите на We Connect Start през цялото време на договорения гратисен период. 

Използването на мобилните онлайн услуги We Connect Start се осъществява посредством вградена в автомобила връзка с интернет. Произтичащите от това разходи за мобилен пренос на данни в рамките на територията на Европа и на покритието на мобилните мрежи се поемат от Volkswagen AG. 

За използване на безплатното приложение We Connect ID. App трябва да разполагате със смартфон с операционна система iOS или Android, както и със SIM карта с възможност за пренос на данни като част от съществуващ или специално сключен договор с мобилен план между вас и вашия мобилен оператор. 

Предлагането на описаните в пакетите отделни услуги може да се различава в отделните държави. Услугите са на разположение за съответно договорения период на валидност на договора и подлежат на възможни промени в съдържанието, респ. на прекратяване в периода на валидност на договора. По-подробна информация можете да намерите в интернет на адрес connect.volkswagen-we.com и при вашия Volkswagen дилър, а информация за условията и тарифите на мобилните услуги можете да намерите при мобилния си оператор

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID.4

100% SUV
100% електрически

100% SUV
100% електрически

ID.4

100% SUV
100% електрически

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип