IQ.LIGHT

Настройва се към почти всичко.

Новият ID.4 мисли сам. Светъл пример за това са стилните, предлагани като опция IQ.LIGHT - LED матрични светлини. Те осветяват интелигентно пътя  благодарение на динамичния контрол на дългите светлини, без да заслепяват останалите водачи. 1) Когато наближите автомобила си, светлините просветват за кратко, сякаш ви намигат - по този начин ID.4 създава усещане за човек.2)

1) В рамките на ограниченията на системата.
2) В съчетание със системата за безключов достъп и стартиране "Keyless Access".

Travel Assist & pACC

Държи ви в правилната лента. И поддържа дистанция спрямо другите участници в движението.

С предлагания като опция "Travel Assist" вие получавате на борда един особено практичен и полезен асистент. С помощта на натискането на бутон той ви осигурява комфорт1),2) на високо ниво и ви подпомага в изморителни или монотонни ситуации на пътя: 

Специално на магистрала и добре уредени междуградски пътища "Travel Assist" се справя отлично с поддържането на скоростта на движение, спазването на пътната лента и дистанцията спрямо останалите участници в движението. Пътувате още по-комфортно в задръствания или в трафик от типа "тръгни-спри".

Предлаганото като опция автоматично регулиране на дистанцията ACC "stop & go"ви помага да поддържате автоматично предварително зададена максимална скорост, както и дистанция спрямо движещото се отпред превозно средство. В комбинация с предлаганата като опция навигационна система, ACC получава и функции за предугаждащо настройване на скоростта спрямо ограниченията и завоите. По този начин се намалява вероятността да надвишите ограниченията на скоростта, тъй като можете да въведете автоматично съобразяване с официалните ограничения. 1) Едновременно с това системата се съобразява с данните от навигацията за да настрои скоростта на автомобила спрямо завои, кръстовища (отклонения) и кръгови движения.

1) В рамките на ограниченията на системата.
2) Водачът трябва по всяко време да може да елиминира системата за асистенция и не е освободен от отговорност да шофира автомобила внимателно.

1) В рамките на на ограниченията на системата. Водачът трябва по всяко време да може да елиминира системата за асистенция и не е освободен от отговорност да шофира автомобила внимателно. 2) В съчетание с опционалната система за безключов достъп и стартиране "Keyless Advanced" 3) до максимум 210 км/ч

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID.4

100% SUV
100% електрически

100% SUV
100% електрически

ID.4

100% SUV
100% електрически

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип