App-Connect

Използвайте вашите приложения и във вашия нов Volkswagen

Бихте ли искали да използвате вашите смартфон приложения комфортно в автомобила? Благодарение на App-Connect, това е по-лесно от всякога. То ви позволява да оперирате с избрани приложения и съдържание директно във вашия Volkswagen. Те могат да се се прехвърлят към дисплея на инфоразвлекателната система и да бъдат удобно и ясно управлявани, във вашето зрително поле. Това прави лесен достъпа до, например, музика, новини, карти или аудио книги. Volkswagen предлага интерфейса за свързване на смартфони с множество възможности: Apple CarPlay ™, Android Auto ™ от Google и MirrorLink®. Apple CarPlay ™ и Android Auto ™ от Google можете да използвате дори безжично*. За да предотвратите разсейването, при шофиране можете да стартирате само сертифицирани приложения. В този контекст, моля, имайте предвид че някои от приложенията не се предлагат за всяка от трите технологии и наличността на трите технологии може да варира от страна до страна. 

Информация за съвместимостта на смартфоните може да бъде открита за Apple CarPlay ™ на https://www.apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto ™ на https://www.android.com/intl/de_de/auto/ и за  MirrorLink® на https://mirrorlink.com/.

 

* В зависимост от страната, модела и телефонния оператор.

We Connect Start

Voll vernetzt mit Ihrem ID.4

Die digitalen Dienste von "We Connect Start"1) machen den neuen ID.4 zum vernetzten Auto, denn über die fest verbaute SIM-Karte ist Ihr Fahrzeug auf Wunsch online. Echtzeit-Verkehrsinformationen, Ladestationen mit Belegungsstatus, Preisen und Öffnungszeiten sind damit verfügbar. Mit der passenden We Connect ID. App haben Sie Ihr Fahrzeug im Blick und Ihr Smartphone wird zur Fernbedienung. Außerdem bleiben Sie mit dem Online Remote Update immer auf dem neuesten Stand. Mithilfe der App können Sie die restliche Reichweite Ihres Fahrzeugs sehen, die Klimaanlage einstellen und den Ladevorgang starten und stoppen. "We Connect Start" ist im ID.4 für Sie drei Jahre kostenfrei nutzbar. So bleiben Sie mit Ihrem Fahrzeug verbunden - egal, ob auf der Straße oder von der Couch aus.

1)За използване на услугите We Connect е необходимо да разполагате с потребителски акаунт Volkswagen ID и трябва да влезете в We Connect с Вашето потребителско име и парола. Освен това трябва да имате сключен онлайн отделен We Connect Start договор с Volkswagen AG. След предаване на автомобила разполагате със срок от 90 дни, за да го регистрирате чрез приложението We Connect ID. App и да използвате услугите на We Connect Start през цялото време на договорения гратисен период. 

Използването на мобилните онлайн услуги We Connect Start се осъществява посредством вградена в автомобила връзка с интернет. Произтичащите от това разходи за мобилен пренос на данни в рамките на територията на Европа и на покритието на мобилните мрежи се поемат от Volkswagen AG. 

За използване на безплатното приложение We Connect ID. App трябва да разполагате със смартфон с операционна система iOS или Android, както и със SIM карта с възможност за пренос на данни като част от съществуващ или специално сключен договор с мобилен план между вас и вашия мобилен оператор. 

Предлагането на описаните в пакетите отделни услуги може да се различава в отделните държави. Услугите са на разположение за съответно договорения период на валидност на договора и подлежат на възможни промени в съдържанието, респ. на прекратяване в периода на валидност на договора. По-подробна информация можете да намерите в интернет на адрес connect.volkswagen-we.com и при Вашия Volkswagen дилър, а информация за условията и тарифите на мобилните услуги можете да намерите при мобилния си оператор.

1) В рамките на ограниченията на системата. Водачът трябва по всяко време да може да елиминира системата за асистенция и не е освободен от отговорност да шофира автомобила внимателно. 2) В съчетание с опционалната система за безключов достъп и стартиране "Keyless Advanced" 3) до максимум 210 км/ч

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID.4

100% SUV
100% електрически

100% SUV
100% електрически

ID.4

100% SUV
100% електрически

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип