Зареждайте интелигентно. Стигайте далеч.

ID.5

Всеки детайл в ID.5 е ориентиран около неговото върхово електрическо представяне. Отличната аеродинамика и големите батерии осигуряват голям пробег с едно зареждане, а интелигентния мениджмънт на зареждането се интегрира хармонично в ежедневието Ви. За удобното зареждане у дома се грижи предлагания като опция ID. Charger1 с мощност на зареждане до 11 кВт. С помощта на възможността за задаване на точен времеви диапазон на зареждането и опцията за ползване на собствена фотоволтаична инсталация ефективността се подобрява допълнително. Много обществени зарядни станции предлагат и възможност за бързо DC-зареждане, което в рамките на 30 минути осигурява значително увеличаване на пробега на автомобила Ви.

Оферта от Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Изцяло електрическият ID.5

Изцяло електрическият ID.5

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип