App-Connect

Инфотейнмънт и забавления за всеки вкус

Искате по удобен начин да използвате приложенията от смартфона си във Вашия автомобил? Благодарение на App‑Connect¹ сега това е по-лесно отвсякога. Технологията Ви дава възможност да управлявате избрани приложения и съдържание от смартфона Ви директно във Вашия Volkswagen. Приложенията се пренасят на дисплея на инфотейнмънт системата с помощта на Apple CarPlay или Android Auto von Google² и могат да се управляват удобно в зрителното Ви поле. По този начин получавате удобен достъп до музика, новини, карти или аудиокниги.

Повече за App-Connect

App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. За да се намали вероятността от отклоняване на вниманието на водача, по време на шофиране е възможно използването единствено на сертифицирани за целта приложения. Моля също така да имате предвид, че определени приложения не са съвместими с всяка от трите технологии, както и че предлагането на трите технологии e възможно да варира в зависимост от конкретната държава. Информация относно съвместимостта на различните модели смартфони можете да откриете на адрес www.volkswagen.de/mobiltelefon, а в допълнение за Apple CarPlay™ на адрес https://www.apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto™ на адрес https://www.android.com/intl/de_de/auto/ и за MirrorLink® на адрес https://mirrorlink.com/. Apple CarPlay е запазена марка на Apple Inc. Android Auto е запазена марка на Google LLC. MirrorLink е запазена марка на Car Connectivity Consortium LCC.

В зависимост от държавата, модела и доставчика на мобилни услуги.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип