Наблюдение на зоната около автомобила "Area View"

Поглед на всички страни.

Маневриране в оживения център на града, на многоетажен паркинг или в неравен терен: има много ситуации, в които водачът може да използва няколко допълнителни очи. С опционалния "Area View" получавате четири камери, които заснемат зоната около автомобила и прожектират полезна информация на екрана на инфотейнмънт системата. Например можете да виждате по-добре бордюри или маркировки за паркиране и дори да надникнете и да видите какво има зад ъгъла.¹

Примерно изображение на ID.4 GTX, изображението може да се отклонява от реалността.

В рамките на възможностите на системата.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип