Автоматично регулиране на дистанцията ACC

Спазва дистанция. Както и ограниченията на скоростта.

Автоматичното регулиране на дистанцията ACC Ви помага автоматично да поддържате предварително зададена скорост1 на движение, както и дистанцията спрямо движещото се отпред превозно средство.² Системата има функции и са за предвидливо регулиране на скоростта и асистент за завои. По този начин скоростта се напасва от ACC автоматично спрямо официалните ограничения, а също и спрямо завои, кръстовища (отбивки) и кръгови движения.²

Асистент за аварийно спиране "Front Assist"

Серийният асистент за аварийно спиране "Front Assist" с функция за разпознаване на пешеходците може да предупреждава за критични ситуации с пешеходци или други автомобили, а в опасни случаи може дори автоматично да спре автомобила.³

Максимум до 180 км/ч

В рамките на възможностите на системата. Водачът по всяко време трябва да бъде да поеме изцяло от асистиращите системи контрола върху автомобила и в нито един момент не е освободен от отговорност за безопасното управление на автомобила.

В рамките на възможностите на системата

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип