Climatronic за седалките

Интелигентни седалки

С опционалното, динамично климатизиране можете да се радвате на оптимален комфорт във всеки един момент. Седалищните части и облегалките на седалките имат независими една от друга функции за подгряване, като в комбинация с автоматичната вентилация на предните седалки се грижат за интелигентно контролиране на влагата. В допълнение към автоматичния режим могат да бъдат избрани и три интелигентни климатични зони: топло, сухо или студено. Изживейте едно грандиозно усещане за комфорт, което ще Ви накарат да се чувствате свежо и приятно на дълъг път - без значение дали се прибирате от спорт или от разходка за удоволствие.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип