Дигитален кокпит с интелигентни вентилационни отвори

Всичко под ръка

Дигиталният кокпит във Вашия ID. Ви осигурява едно качествено ново потребителско изживяване, като благодарение на своята интуитивна управляваща концепция автомобилът се превръща в Smart Device и поставя нови мащаби в сегмента. С помощта на 38-сантиметровия екран (15 инча) Вие имате удобен достъп до всички важни функции в автомобила. Индивидуално конфигурируемите Favorite бутони дават възможности да създадете Ваш собствен Homescreen, гарантиращ бърз достъп до любимите Ви функции, а това неминуемо подобрява потребителското изживяване.

Управлението на климатика е интегрирано в първото ниво на инфотейнмънт системата. Различните функции на новата концепция за климатизация са винаги видими на новия голям дисплей, могат да се активират и запазват индивидуално в зависимост от потребителя. Интелигентните вентилационни отвори контролират въздушния поток, специални заявки могат да бъдат активирани чрез гласови команди. При заявка "Hallo Volkswagen, студено ми е на ръцете!" например, ID.7 реагира със стартиране на подгряването на волана. Едновременно с това се изпраща целево насочен топъл въздух към ръцете на водача.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип