Екстериорен дизайн

Най-добрата форма на функционалността

Елегантният дизайн на ID.7 се доминира от аеродинамично оформената предна част и плавно спускащата се задница, която напомня на Fastback. Специално оформените въздухозаборници отпред отвеждат насрещната въздушна струя настрани към задната част на автомобила. Те образуват т.нар. Air Curtain, коята успокоява завихрянето странично от автомобила. Спускащият се покрив допринася за ниския коефициент на обтекаемост на ID.7 (cW) от едва 0,237 - за по-нисък разход на електроенергия и за повече пробег с едно зареждане.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип