Гласов асистент

Кажете „Hеllo!“ на Вашия ID.

Не позволявайте повече да се разсейвате с боравенето с бутони и превключватели. Концентрирайте погледа си върху пътя и управлявайте съвсем лесно и интуитивно с помощта на гласови команди радиото, предлаганата като опция навигационна система, или пък телефона. Кажете просто  "Hallo ID." - и Вашият дигитален асистент ще Ви разбере. Кажете например "Hеllo Volkswagen, студено ми е на ръцете", и автоматично ще се активират както подгряването на волана, така и интелигентното насочване на топъл въздух към волана от страна на вентилационните отвори. Вашият дигитален асистент според ситуацията може да прави и предложения, като например да Ви препоръча определена плейлиста или пък да Ви даде съвет как да заобиколите задръстване по пътя.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип