Head-up-дисплей с добавена реалност

Навигация, която показва пътя към бъдещето

Във Вашия ID. високите технологии се срещат с реалността, а Вие винаги държите под око всичко, което е наистина важно: серийният Augmented-Reality-Head-up-дисплей прожектира важни дигитални указания, като например стрелка за завой по маршрута от навигацията директно на челното стъкло във Вашето зрително поле. По този начин виждате указанията на навигацията точно там, където трябва да завиете - без дори за части от секундата да се налага да отклонявате погледа си от пътя. Така достигате по-сигурно и по-спокойно до целта си.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип