ID. Sound

Уникалност, която може да чуете

Той звучи по единствен по рода си начин - и наистина е уникален: ID. Sound, звукът на ID. моделите на Volkswagen при ниска скорост. За да направи трафика по-сигурен, при движение със скорост до 30 км/ч ID. издава звук, който се чува по-слабо отвътре и по-силно отвън. Генерираният по изкуствен път звук има за цел да привлича вниманието на пешеходци и колоездачи, тъй като в същината си електрическото задвижване е почти безшумно. Звукът се активира при потегляне на преден или на заден ход и се чува до достигането на 30 км/ч. При движение с по-висока скорост шумът от търкалянето на гумите вече става достатъчно силен, за да не е необходимо използването на допълнителен акустичен сигнал.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип