In-Car App

Играйте вместо просто да чакате

С помощта на In-Car приложението "Игри" всяко по-дълго чакане в ID.7 може да бъде превърнато в приятна пауза. Множество класики в областта на игрите в стила на 90-те години например могат да накарат времето за зареждане да отлита неусетно. Разполагате с игри като Solitaire, шах и авторската игра "VW Go" - на 30,5-сантиметровия (12 инча) екран на инфотейнмънт системата всеки може да бъде победител.

In-Car приложението "Игри" в автомобила не е предварително инсталирано, но може да се инсталира безплатно In-Car Shop. Необходими са потребителски акаунт за Volkswagen ID и основен потребител с валиден лиценз за VW Connect.¹

 

За да използвате услугите на We Connect We Connect Plus за ID моделното семейство е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в We Connect с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален онлайн We Connect / We Connect Plus договор с Volkswagen AG. Договорът за We Connect при ID. моделното семейство не е ограничен за срок от три години. We Connect Plus може да се използва за ограничен период от три години, а след изтичането на този срок ползването му може да бъде продължено срещу допълнително заплащане.За да можете да използвате услугите на We Connect Start през целия срок на договора, след първоначалната регистрация имате време от 90 дни, за да регистрирате автомобила на адрес myvolkswagen.net или в приложението We Connect ID. App (налично в App Store и Google Play Store) и да използвате We Connect Plus за цялата продължителност на заявеното време. При по-късна регистрация времето за ползване на услугате се съкращава.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип