Интериорна концепция

Комфортно изживяване

Новият ID.7 предлага изключително обширно пространство за до петима души и благодарение на премием материалите и акценти като например амбиентното осветление и електрическа затъмняващия се панорамен стъклеп покрив притежава истински Lounge характер на лимузина от висш клас с особено много свободно място - включително и на задния ред седалки. В побиращия 500 литра багажник има място за абсолютно всичко, от което имате нужда.

Материалите в интериора на новия ID.7 серийно са лишени от всякакъв вид животински продукти и същевременно са изработени изцяло от рециклирани суровини. Наред с това новият ID.7 подобно на останалите ID. модели достига до клиентите си с CO2-неутрален баланс.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип