Plug & Charge

Комфортно зареждане

Сега зареждането на Вашия Volkswagen ID. модел е още по-удобно: с помощта на Plug & Charge¹, новият стандарт за лесно и удобно зареждане². Просто трябва да стигнете до Plug & Charge зарядната колонка³ и да включите зарядния кабел. Влизането в потребителския профил, зареждането и прекратяването на зареждането - всичко се случва напълно автоматично. За вас остава единствено да продължите по пътя си.

Повече за Plug & Charge

Като основен потребител Вие можете да използвате функцията Plug & Charge във Вашия ID. при наличие на версия на софтуера минимум 3.1, както и трябва да имате сключен и активиран договор We Connect. Тарифата We Charge Go или We Charge Plus можете да изберете от приложението We Connect ID. Възможни са и още варианти на Plug & Charge тарифи.

Автомобили, които разполагат с версия на софтуера SW 3.1 или по-висока, са фабрично подготвени за функцията "Plug nbsp# Charge". Ние ще Ви информираме, когато тази функция стане достъпна и за ID. автомобили с версия на софтуера преди SW 3.1.

Plug & Charge може д се използва на технически подготвени за целта зарядни станции и при наличие на валиден договор за зареждане с доставчик на такъв тип услуга. Когато автомобилът бъде свързан със зарядната станция с помощта на заряден кабел, автоматично стартира заключена, подсигурена комуникация по ISO 15118. За са може да бъде използвана, услугата Plug & Charge трябва да бъде активирана. Услугата може да бъде активирана и респективно деактивирана от инфотейнмънт-системата в автомобила или от приложението We Connect ID. Освен това информацията за местоположението на автомобила трябва да бъде активирана от настройките на личните данни.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип