Седалка ergoActive Premium с масажни програми и динамична климатизация

Седете по-комфортно, за да пристигате отпочинали

Винаги е важно как седите: направете го особено удобно и релаксиращо, например на предлаганите като опция, новоразработени седалки ergoActive Premium в новия ID.7.

Масажните програми със страничен масаж и предлагана за първи път активация на гърба подобрява кръвообращението, облекчава схващания и значително подобрява общия тонус на тялото по време на дълги пътувания. Масажната функция се изпълнява с помощта на надуване и изпускане на въздушни възглавнички, които са интегрирани в тапицерията на облегалката и в страничните опори на седалката.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип