VW Connect за Вашия ID.7

Свържете се с Вашия ID.7

С помощта на дигиталните услуги VW Connect1  Вашият ID.7 по желание може да бъде онлайн с помощта на вградена SIM-карта. Данни за трафика в реално време, както и заетостта и работното време на зарядните станции са част от асортимента от възможности на VW Connect Plus1. Можете да сваляте, инсталирате и активирате и други дигитални продукти за Вашия ID. - за целта трябва просто да посетите In-Car Shop. 2

С помощта на приложение3 за Вашия смартфон можете да видите важни данни за Вашия ID., включително и докато сте на път: например проверете оставащия пробег или дали всички врати и прозорци са затворени. Стартирайте и спирайте процесите на зареждане удобно от разстояние и настройте климатика според Вашите индивидуални нуждиn.

Повече за Свързаност

За да използвате услугите на We Connect е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в We Connect с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален онлайн We Connect / We Connect Plus договор с Volkswagen AG. Договорът за We Connect при ID. моделното семейство не е ограничен за срок от три години. We Connect Plus може да се използва за ограничен период от три години, а след изтичането на този срок ползването му може да бъде продължено срещу допълнително заплащане.За да можете да използвате услугите на We Connect Start през целия срок на договора, след първоначалната регистрация имате време от 90 дни, за да регистрирате автомобила на адрес myvolkswagen.net или в приложението We Connect ID. App (налично в App Store и Google Play Store) и да използвате We Connect Plus за цялата продължителност на заявеното време. При по-късна регистрация времето за ползване на услугате се съкращава.

За получаването на ъпгрейди е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски профил, валиден We Connect договор, както и да се легимитирате като основен потребител, което означава да свържете Вашия потребителски профил с конкретен автомобил. Освен това е задължително съответният автомобил да разполага с необходимото хардуерно оборудване за желания ъпгрейд. Това може да зависи от моделната година и от датата на производството. За предлаганите за съответния автомобил ъпгрейди можете да проверите като основен потребител в In-Car Shop в инфотейнмънт системата в автомобила или в We Connect Webshop на адрес shop.volkswagen-we.com. Подлежащи на заплащане продукти могат да бъдат купени катто от In-Car Shop, така и от We Connect Webshop с актуалните и предварително въведени платежни средства. Освен това Вашият дилър на Volkswagen с удоволствие ще отговори на Вашите въпроси относно ъпгрейди и тяхната наличност. Закупените и активирани ъпгрейди могат да бъдат изпобзвани от всички водачи в даден автомобил, но не могат да се прехвърлят на други автомобили.

За да използвате безплатното приложение е необходимо да имате смартфон със съвместима операционна система iOS и Android, както и SIM-карта с опция за пренос на данни и валиден договор между Вас и Вашия мобилен оператор. Допълнителни разходи (напр. такси за роуминг) могат да възникнат в резултат на обмен на данни през интернет, в зависимост от тарифата на Вашия мобилен телефон - специално при работа в чужбина.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип