Wellness инсцениране

Никога не е било по-лесно да се чувствате добре

Пътувайте комфортно, пристигайте отпочинали - с помощта на новия, опционален Wellness-In-Car-App¹ Вашият ID. се грижи за това да се чувствате добре. С помощта на въпросното приложение можете да активирате различни Wellness програми по време на път или докато зареждате. Новата концепция за климатизация с интелигентно насочване на въздушната струя при нужда насочва въздушния поток динамично и целево. В комбинация със звука на аудиосистемата, амбиентното осветление, панорамния покрив, масажиращите седалки и динамичната климатизация, Вашият ID. може да Ви предложи специални изживявания на предните седалки. В зависимост от това как се чувствате (или искате да се почувствате), можете да избирате между различни подпрограми - от активизиране до отпускане.

За да използвате услугите на We Connect We Connect Plus за ID моделното семейство е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в We Connect с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален онлайн We Connect / We Connect Plus договор с Volkswagen AG. Договорът за We Connect при ID. моделното семейство не е ограничен за срок от три години. We Connect Plus може да се използва за ограничен период от три години, а след изтичането на този срок ползването му може да бъде продължено срещу допълнително заплащане.За да можете да използвате услугите на We Connect Start през целия срок на договора, след първоначалната регистрация имате време от 90 дни, за да регистрирате автомобила на адрес myvolkswagen.net или в приложението We Connect ID. App (налично в App Store и Google Play Store) и да използвате We Connect Plus за цялата продължителност на заявеното време. При по-късна регистрация времето за ползване на услугате се съкращава.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип