Зареждане и електрически пробег

Зареждайте бързо. Стигайте по-далеч.

С новия ID.7 Вие може да изминавате изцяло на ток до 700 километра¹ в зависимост от капацитета на батерията и така сте достатъчно добре подготвени за почти всеки нон-стоп преход. Можете да заредите от 10 до 80 процента за по-малко от 30 минути и отново да продължите пътуването - това е най-ефективният модел в своя клас и Ви дава възможност да изминавате наистина дълги разстояния: благодарение на интелигентния мениджмънт на батерията и аеродинамичния дизайн разходът на новия ID.7 е едва 13 кВтч/100 км.

Пробег по WLTP:
Стойности, измерени съгласно глобално хармонизираната процедура за изпитване на леки и лекотоварни автомобили (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) във варианта на оборудване с най-благоприятния пробег на съответния модел. Действителните стойности на пробега по WLTP може да се различават в зависимост от оборудването. На практика действителният пробег варира в зависимост от стила на шофиране, скоростта, използването на комфортни/допълнителни консуматори, външна температура, брой пътници/товар и топографията.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип