Зареждане у дома

Вашият електромобил се зарежда, докато Вие спите.

Представете си, че ставате сутрин, а Вашият електромобил вече Ви очаква пълен с енергия, готов за новия ден. Докато през нощта сте отпочивали, Вашият електромобил се е зареждал. Звучи добре, нали? И не е никак сложно за постигане - за целта се нуждаете единствено от предлаган като опция кабел за зареждане от електропреносната мрежа, или от Wallbox.

Wallbox – Ваша собствена зарядна станция

Вероятно най-удобният начин да заредите батерията на автомобила си е да използвате Wallbox у дома. MOON , например, предлага голям избор от решения за зареждане, които покриват всяко изискване. MOON Ви позволява да навлезете в света на електрическата мобилност. От Wallbox, който може да бъде зареждан от собствен източник или фотоволтаична система, до станцията за бързо зареждане - MOON покрива целия спектър от електрическа мобилност. Генерирането, съхранението и икономичното използване на възобновяема енергия са ключови въпроси за бъдещето. Дълго време наричаме това "Мобилността на утрешния ден" - само че утре е днес.

Зареждайте с кабел от електропреносната мрежа

Можете също така да зареждате батерията на Вашия електромобил, като използвате стандартен домашен контакт. Например, когато сте в движение. Всичко, от което се нуждаете, е допълнителен захранващ кабел за зареждане. Просто включвате кабела за зареждане в контакта и щепсела за зареждане във вашия автомобил. Wallbox устройства като ID. Charger¹ зареждат Вашия електрически автомобил много по-бързо, освен това са проектирани специално за такъв тип приложение.

ID. Charger може да се поръча допълнително като аксесоар към Volkswagen ID. моделите и не е част от обхвата на серийното оборудване.

Предложение на Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип