Вашият голф. В правилната светлина - но не на сляпо.

Новият Golf Variant: Динамичен асистент за дълги светлини "Dynamic Light Assist"

 Опционалният динамичен асистент за дълги светлини "Dynamic Light Assist" осигурява по-добра видимост през нощта. Системата може да разпознава насрещни превозни средства и превозни средства отпред и автоматично скрива съответните зони на собствените си дълги светлини.

В населените места дългите светлини също автоматично превключват на къси.За вас това означава, че карате по-дълго и по-често с дълги светлини. Това означава, че улиците са по-добре осветени и препятствията могат да бъдат идентифицирани по-рано.

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип