Golf. Свързан със света.

Golf Variant We Connect

По Ваше желание автомобилът може да бъде напълно свързан, а We Connect Ви предоставя набор от атрактивни услуги. След еднократно активиране и влизане във Вашия Volkswagen ID профил, използването на онлайн функции става лесно и бързо - при това безплатно.

We Connect1) прави всекидневието Ви с Вашия Volkswagen не само по-приятно, но и по-удобно. Технологията позволява удобен достъп до различни данни за автомобила и с възможността за автоматично повикване на помощ при инцидент и планиране на сервизни посещения носи допълнителен комфор. В допълнение можете да използвате своя смартфон като мобилен ключ и да отваряте и стартирате Вашия Golf Variant без да се налага да търсите ключа.2), 3)

С помощта на приложението We Connect App4) за Вашия смартфон Вие имате достъп до данни за Вашия Golf Variant навсякъде: можете например лесно да погледнете колко пробег ви остава до зареждане или дали всички врати и прозорци са затворени. 

1) За да използвате услугите на We Connect е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в We Connect с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален онлайн договор с Volkswagen AG. За да можете да използвате услугите на We Connect Start през целия срок на договора, след първоначалната регистрация имате време от 90 дни, за да регистрирате автомобила на адрес myvolkswagen.net или в приложението We Connect ID. App (налично в App Store и Google Play Store).

2) Предлага се единствено в съчетание с предлаганата като опция навигационна система "Discover Pro" и в комбинация с We Connect App. След активиране на функцията разполагате с пет мобилни ключа, активируеми в рамките на първите 4 години след сключването на We Connect договора. Предаването на мобилен ключ на друг потребител изисква проверка за идентификация през процедурата на Volkswagen Ident. След инсталирането на съвместим смартфон, мобилният ключ има свързана с устройството валидност от една година.

3) Условията за използване на Mobile Key можете да откриете тук:

https://www.volkswagen.de/de/konnektivitaet-und-mobilitaetsdienste/konnektivitaet/we-connect/komfort.html

4) За използване на безплатното приложение е необходим смартфон със съвместима операционна система iOS или Android и SIM-карта с опция за пренос на данни и сключен договор между Вас и Вашия мобилен оператор

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип