Актуализация след покупката на автомобила? С Golf Variant сега това е възможно.

Golf Variant We Upgrade

"We Upgrade"-функциите1) могат да бъдат активирани съвсем лесно от In-Car Shop в инфотейнмънт-системата на автомобила . По този начин могат да бъдат допълнително активирани например функции като "Light Assist", амбиентно осветление, автоматично регулиране на дистанцията ACC или App Connect2). Конкретно предлаганият асортимент варира в зависимост от модела и от оборудването на съответния автомобил.

1) За използването на "We Upgrade"-функциите е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски профил, валиден договор We Connect, както и да се легитимирате като основен потребител, което на практика означава да свържете своя потребителски профил със съответен автомобил. Наличността на We Upgrade-функциите зависи от техническото оборудване и от хардуерната екипировка на автомобила. Предлаганите за съответния автомобил "We Upgrade"-функции можете да разгледате като основен потребител в In-Car Shop. 

2) App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. За да се намали вероятността от отклоняване на вниманието на водача, по време на шофиране е възможно използването единствено на сертифицирани за целта приложения. Моля също така да имате предвид, че определени приложения не са съвместими с всяка от трите технологии, както и че предлагането на трите технологии e възможно да варира в зависимост от конкретната държава. Информация относно съвместимостта на различните модели смартфони можете да откриете на адрес www.volkswagen.de/mobiltelefon, а в допълнение за Apple CarPlay™ на адрес https://www.apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto™ на адрес https://www.android.com/intl/de_de/auto/ и за MirrorLink® на адрес https://mirrorlink.com/.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип