Инфотейнмънт и забавления за всеки един момент.

Golf Wireless App-Connect

Удобното използване на приложения и съдържание - това е функцията на App-Connect1. Музиката, новините, картите или аудиокнигите се прехвърлят към дисплея на инфотейнмънт системата и следователно могат да се управляват във Вашето зрително поле. Възможни са два интерфейса за свързване на смартфони: Apple CarPlay и Android Auto от Google. Опцията за безжична връзка за опционалната навигационна система "Discover" и радиото "Ready 2 Discover" го прави особено приятен за използване.

Повече за App Connect

Забележки от Volkswagen AG

ите се прехвърлят към дисплея на инфотейнмънт системата и следователно могат да се управляват във Вашето зрително поле. Възможни са два интерфейса за свързване на смартфони: Apple CarPlay и Android Auto от Google. Опцията за безжична връзка за опционалната навигационна система "Discover" и радиото "Ready 2 Discover" го прави особено приятен за използване.

Повече за App Connect

Забележки от Volkswagen AG

App‑Connect основно позволява използването на технологиите Apple CarPlay и Android Auto. Двете технологии са собственост а Apple и Google, което означава, че Volkswagen AG няма влияние върху специфичната за съответната наличност на Apple CarPlay и Android Auto и следователно наличността на съответната технология може да варира в зависимост от страната. Наличността на Apple CarPlay може да бъде намерена на https://www.apple.com/de/ios/feature-availability/#apple-carplay, а наличността на Android Auto на https://www.android.com/intl/de_de/auto / бъдете открити. Функциите може да подлежат на промени в съдържанието или да бъдат прекратени по време на срока на договора. За да избегнете разсейване, само сертифицирани приложения могат да се стартират по време на шофиране. В този контекст, моля, имайте предвид също, че някои приложения не се предлагат за всяка от двете технологии. Информация за съвместимост със смартфон може да бъде намерена за Apple CarPlay на https://apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto на https://android.com/intl/de_de/auto/. Apple CarPlay е запазена търговска марка на Apple Inc. Android Auto е запазена търговска марка на Google LLC.

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат да се различават в определени детайли от актуалната моделна гама за съответния пазар. Показано е и част от допълнителното оборудване, предлагано срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно възприемане на текстовете сме избрали мъжка и женска форма на личните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разхода на гориво и емисиите са установени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007 или неговата актуалнна версия. Те са измерени в рамките на процеса на хомологация на съответния модел и в съответствие с процедурата WLTP. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от конкретна оферта, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят и от особеностите на движението, маршрута и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да възникнат вследствие на различно допълнително оборудване или наличие на аксесоари (напр. по-широки гуми, теглич, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците и теглото на багажа в автомобила, избрания режим на шофиране, релефа на маршрута и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката на автомобила.

Golf:
Разход на гориво: 5,2 - 6,6 л/100 км. CO₂-емисии: 118 - 150 г/км. 
Илюстративно изображение. 04/2024.

App‑Connect ermöglicht grundsätzlich die Nutzung der Technologien Apple CarPlay und Android Auto. Die beiden Technologien liegen in der Verantwortlichkeit von Apple und Google wodurch die Volkswagen AG keinen Einfluss auf die länderspezifische Verfügbarkeit von Apple CarPlay und Android Auto hat und somit die Disponibilität der jeweiligen Technologie länderabhängig unterschiedlich ausfallen kann. Die Verfügbarkeit von Apple CarPlay kann unter https://www.apple.com/de/ios/feature-availability/#apple-carplay und die für Android Auto unter https://www.android.com/intl/de_de/auto/ in Erfahrung gebracht werden. Die Funktionen können während der Vertragslaufzeit inhaltlichen Änderungen unterliegen, bzw. eingestellt werden. Um Ablenkung zu vermeiden, lassen sich während der Fahrt nur zertifizierte Apps starten. Bitte berücksichtigen Sie in diesem Zusammenhang auch, dass manche Apps nicht für jede der zwei Technologien angeboten werden. Informationen zur Kompatibilität von Smartphones finden Sie für Apple CarPlay unter https://apple.com/de/ios/carplay/, für Android Auto unter https://android.com/intl/de_de/auto/. Apple CarPlay ist eine Marke von Apple Inc. Android Auto ist eine Marke von Google LLC.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип